Om mig

Om mig

“Ett fotografi är en avbildning av verkligheten som skapats genom att ljus fångats på ett ljuskänsligt medium i en kamera. Ordet fotografi kommer från grekiskans ljus och pensel, det vill säga att måla med ljus.”- Wikipiedia

Fotografering är mitt största intresse och något jag verkligen tycker om att göra. Jag har alltid varit intresserad av fotografering men det dröjde ända fram till sommaren 2004  innan jag började utveckla mitt fotointresse. Jag är också väldigt intresserad av bildbehandling och allt vad det innebär. Jag har läst “Digital bildbehandling ” 7,5hp och läser just nu “Fotografi – Visuell kommunikation” 7,5hp vi högskolan i Jönköping. Allt för att ständigt utveckla mitt fotograferande och bildbehandling.

Jag fotograferar allt från natur till stilleben men främst människor. Har stor erfarenhet av bröllopsfotografering, familjebilder, porträtt, produktfotografering, bandfotning och dokumentära bilder.

På vardagarna arbetar jag , så jag har främst möjlighet att fotografera på kvällar och helger. Jag har ingen fast studio utan ställer i ordning  en inför varje fotografering. Om så önskas kan komma hem till er och fotografera. Kontakta mig gärna om ni är intresserade av en fotografering.

Tidigare sammarbeten och publiceringar; The Studio, Umeåguiden, Nöjesmagasinet City, Kriminalmagasinet Misstänkt,  SG-silver, stylingcrew, Megazone, Waynés Coffee, Handelsbanken, Norrmejerier mfl.

Mattias Lönneborg